Behandelingen

Bij elke behandeling zit vooraf een gratis intake gesprek gepland. Ook als dit niet je eerste keer is bespreken we je wensen en beantwoorden we jouw vragen over dingen waar je tegenaan loopt.

Treatments

  • Olaplex: Een olaplex-behandeling helpt bij het herstellen van beschadigd haar, vermindert haarbreuk en verbetert de algehele conditie en gezondheid van het haar. Tijdens de behandeling dringt de olaplex door tot diep in de haarschacht wat ervoor zorgt dat na de behandeling je haar zachter, glanzender en veerkrachtiger zal aanvoelen. 

  • Treatment: Je haar wordt gewassen met onze clarifying (detox)shampoo. Vervolgens gaan we je haar wassen, verzorgen en stylen met de Curls Control producten. Uiteraard worden je krullen ook gedroogd. We nemen je uitgebreid mee in het hele proces. Je kunt deze treatment boeken voor bijvoorbeeld feestjes of als je benieuwd bent of je meer uit je krullen kunt halen. Dit is een behandeling zonder knippen.

  • Spa treatment: De spa treatment is een grote detox voor je krullen. Door een warme mist verneveling worden je haarschubben geopend, dit zorgt ervoor dat de build-up (oftewel productresten, talg en bv. vuil) uit je haar los wordt geweekt. Je haarschubben moeten open staan om het kleimasker die vervolgens aan wordt gebracht goed zijn werk te laten doen. Het kleimasker verwijdert de laatste build-up uit je krullen. Na het uitspoelen doen wij een Olaplex 1 & 2 herstelbehandeling. Olaplex wordt ingezet als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en te herstellen van binnenuit. Tot slot brengen we je haar in model met onze Curls Control producten.

Omvormingen

Soms komt het voor dat je verschillende krultypes in je haar hebt. Als je krullen op bepaalde plekken niet mee willen werken, dan is het mogelijk om een deelomvorming te doen om de krul weer meer naar elkaar toe te trekken. Dit biedt extra ondersteuning aan de plekken die het het hardst nodig hebben. 

Black Hair

  • Een afspraak voor black hair/afro haar is in te boeken net als de andere knipafspraken. Voor ons is het echter van belang om vooraf te weten of jij black hair hebt, of er sprake is van build-up, hoe lang/dik/bewerkelijk je krullen zijn. Plan jij een black hair afspraak in? Wil je ons dan per telefoon, whatsapp of mail laten weten dat je een afspraak hebt gemaakt en wat de kenmerken zijn van jouw haar? Dan zorgen wij ervoor dat wij voldoende tijd voor je inplannen.

Extensions

Wil jij meer lengte of volume in je krullen dan kunnen extensions een goede uitkomst bieden.
Het is belangrijk dat je eerst langs komt voor een intake zodat we je krultype & kleur kunnen bekijken om vervolgens je wensen te kunnen bespreken.

Kleuren

  • Uitgroei
  • Highlights

Voor kleuringen adviseren wij even telefonisch contact op te nemen zodat wij advies op maat kunnen geven.

Vragen?

Heb je nog vragen, je mag ons altijd bellen op 0651159365. Een App berichtje met je vraag sturen mag natuurlijk ook. Voor ons totale aanbod en prijzen, klik op maak een afspraak in de salon.  Onze salon is gevestigd op Markweg 13e, te Velp (bij Arnhem)

 

AFSPRAAK – The WOW Factory