Kleuren

Wij werken met het professionele kappersmerk L'oreal.

Jouw krullen zijn bij ons in goede handen ook tijdens het kleuren van je krullen. 

In onze Curls Control- CC1krulknip Salon, gaan wij jouw krullen met liefde en expertise verzorgen! Bij ons draait alles om het omarmen, verbeteren en behouden van jouw natuurlijke krullen. Onze passie reikt verder dan alleen knippen en stylen; we zijn hier om je te helpen jouw krullen te laten stralen met de perfecte kleurtechnieken.

Besef wel dat kleuringen je krulpatroon kunnen beïnvloeden ondanks een olaplex behandeling. Een olaplex behandeling is een standaard gegeven en verwerkt in de prijs. Er wordt bij ons niet gekleurd zonder deze toevoeging. Alleen het allerbeste voor je krullen.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde transformatie, onze kleurexperts zijn er om jouw wensen te realiseren. We begrijpen dat krullend haar speciale zorg en aandacht vereist, daarom werken we alleen met de beste producten die speciaal zijn samengesteld voor krullend haar.

Op zoek naar wat diepte en dimensie in je krullen? 

Highlights geven een verfrissende look en low lights creëren diepte in het haar. Prachtige keur nuance ontstaan door de combinatie van beide. 

Of het nu gaat om zachte accenten voor een natuurlijke look of om een statement te maken met gedurfde contrasten, wij zijn er om je te begeleiden naar de perfecte kleurkeuze die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Heb je last van uitgroei en wil je dat bijwerken zonder de integriteit van je krullen aan te tasten? Geen probleem! Onze deskundige kleurtechnici zullen de juiste kleurformule vinden om jouw uitgroei naadloos te verbergen, zodat je krullen er altijd fris uitzien.

En voor degenen die een moeiteloos glamoureuze uitstraling willen, raden we onze balayage-techniek aan. Met zorgvuldig geplaatste highlights die op natuurlijke wijze door je krullen worden vermengd, creëren we een prachtige zonovergoten look die perfect past bij jouw krulpatroon.

Bij Curls Control Salon werken we alleen met de beste merken om ervoor te zorgen dat jouw krullen de behandeling krijgen die ze verdienen. We vertrouwen op professionele kappersmerken zoals L'Oréal en Olaplex, samen met onze CG-proof producten van Curls Control, om ervoor te zorgen dat jouw haar gezond, gehydrateerd en stralend blijft na elke kleurbehandeling.

Bij ons staat kwaliteit en de verzorging van krullend haar altijd voorop. Dus kom langs en laat ons jouw krullen transformeren met onze deskundige kleurtechnieken en hoogwaardige producten. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Curls Control Salon!