Onze krulspecialisten

Kim

Hi, ik ben Kim. Ik ben nu 3 jaar werkzaam bij Curls Control en zit al 17 jaar in het kappersvak. Zon 3 jaar geleden kreeg is twijfels of het kappersvak nog wel bij mij paste, miste de passie in het vak. Toen kwam Curls Control op mijn pad. Eerst dacht ik nog krullen is dat wel mijn ding, maar nu ben ik helemaal om! Ik heb mijn passie weer helemaal terug. Zo leuk om de krullies te laten zien wat er in hun haar zit!

Op maandag verzorgen we de opleiding en donderdag & vrijdag ben ik in de salon te vinden.

Danielle

Hai, ik ben Daniëlle. Inmiddels ben ik alweer bijna 2 jaar werkzaam bij Curls Control en nog steeds blij dat ik de wereld van de krul ben ingestapt. Na vele verschillende functies te hebben gehad in het kappersvak, is dit nu echt mijn passie. Het blij maken van mensen die soms echt een kappers fobie hebben, is zo super leuk om te mogen doen. Dat ze jou toch dat vertrouwen geven en dan soms huilend (van blijdschap) in de stoel zitten, ja daar word ik toch wel heel erg blij van!

Fenna

Mijn naam is Fenna, ben 22 jaar jong, en werk sinds een jaar nu bij Curls Control.


Na mijn kappersopleiding werkte ik in een reguliere kapsalon, maar dat voelde toch niet helemaal als mijn ding. Toen kwam Curls Control op mijn pad en kreeg ik de kans om mij te specialiseren. Super veel energie krijg ik van mijn werk als krullen kapster. Ook deel ik graag mijn eigen kennis en ervaring met klanten om ze verder op weg te helpen met hun krullies. Mijn krullen draag ik nu met trots door de juiste producten en routine die ik heb gevonden door Curls Control.

T. Klarenaaar

Doordat ik als klein meisje met een ontploft hoofd rond moest lopen kreeg ik een hekel aan mijn haar, niet wetende dat dit eigenlijk krullen waren. Ik droeg mijn haar altijd vastgebonden in een vlecht of staart.

Een jaar of 8 geleden ben ik mij gaan verdiepen in de materie, filosofie, theorie en krulknip technieken. Je kunt wel zeggen dat ik op dit gebied alle trainingen, opleidingen in zowel binnen- als buitenland heb ondernomen.

Mijn krullen ben ik gaan omarmen en dat wil ik graag met je delen. Balans creëren, jouw voorzien van de coupe die bij je past en je meenemen in de verzorging van je krullen zodat jij ze thuis ook kunt handelen.