Over ons

Wij zijn Curls & More Nederland. Zoals de naam eigenlijk al aangeeft, draait bij ons alles om krullen. Wij zijn een gepassioneerd team van krulenthousiastelingen die geloven in de kracht en schoonheid van krullend haar. We begrijpen de unieke behoeften van krullen en zijn vastbesloten om jou de beste producten en diensten te bieden om jouw krullen te omarmen en te verzorgen.

We begrijpen dat krullend haar vaak speciale aandacht en zorg vereist. Daarom hebben we met zorgvuldigheid een volledige collectie samengesteld van hoogwaardige producten die specifiek zijn ontwikkeld om aan de behoeften van krullend haar te voldoen: Curls Control. Onze kracht is eenvoud, met een basis van slechts vier producten wordt iedere krullenbos omgetoverd tot een stralende bos veerkrachtige en pluisvrije krullen. Alle producten zijn vrij van schadelijke ingrediënten (zoals siliconen, parabenen, sulfaten en uitdrogende alcoholen) en passen daarmee binnen de Curly Girl (CG-) methode. Bekijk voor informatie de website www.curlscontrol

Bij Curls & More willen we meer zijn dan alleen een winkel. We willen een gemeenschap creëren waar krullend haar wordt gevierd en waar mensen samenkomen om hun krulverhalen te delen, tips en tricks uit te wisselen en elkaar te inspireren. We organiseren regelmatig evenementen en workshops waar je kunt leren hoe je het beste uit je krullen kunt halen en waar je andere krulliefhebbers kunt ontmoeten.

Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor jouw krullen. We begrijpen dat elk haartype uniek is en daarom bieden we persoonlijk advies op maat. Of je nu golvende krullen hebt, strakke krullen, kroeshaar of iets daartussenin, wij hebben de expertise en kennis om je te helpen de beste verzorging voor jouw krullen te vinden.

Wij geloven dat krullen prachtig zijn en dat je trots moet zijn op je natuurlijke textuur. Bij Curls & More Nederland BV nodigen we je uit om de kracht en schoonheid van jouw krullen te omarmen. Stap binnen in onze wereld van krullen en ontdek de eindeloze mogelijkheden die jouw haar te bieden heeft.