Omvormingen / permanent

Krullen: Het Geheim van Permanente Haaromvorming

Ben je het zat om te vechten met die ene weerbarstige, stijle pluk die zich maar niet wil voegen naar de rest van je prachtige krullenbos?

Het antwoord om deze stijle pluk toch bij het geheel te laten matchen is er: namelijk die ene pluk permanenten, ook bekend als een omvorming. Wij begrijpen het belang van perfecte krullen, en daarom bieden we permanenten aan om jouw haar in harmonie te brengen met je natuurlijke krulpatroon.

Het proces van permanente haaromvorming is een kunst op zich. Het begint met een grondige analyse van je haar, waarbij onze ervaren haarstylisten de textuur, dikte en krulpatronen van je haar bestuderen. Deze informatie stelt ons in staat om de perfecte wikkelmethode te kiezen die past bij jouw unieke haarstructuur en gewenste resultaat.

Denk hierbij aan de verschillende diktes van de rollers of wat dacht je van papillot permanent. 

Een ander belangrijk aspect van permanente haaromvorming is de zorg voor je haar voor, tijdens en na de behandeling. Olaplex is wat ons betreft een krul-saver.

Hoewel permanenten prachtige resultaten opleveren, is het essentieel om je haar goed te onderhouden om de gezondheid en de levensduur van de krullen te behouden. Onze deskundige stylisten zullen je voorzien van waardevolle tips en adviezen over het onderhouden van je nieuwe krullen, inclusief het gebruik van de hydraterende producten van Curls Control.

Heb je altijd al krullend haar gewild? 

Top, ook jij bent van harte welkom om af te rekenen met je stijle haar. Kies je voor een prachtige krullenbos, dan zullen wij je op en top begeleiden naar een mooie bos met krullen.

Ons streven is om een omgeving te creëren waarin jij je als klant zich op haar gemak voelt en vol vertrouwen kan genieten van de transformatie van zijn of haar haar. Onze passie voor krullend haar drijft ons om voortdurend te streven naar perfectie en innovatie, zodat we jou de beste ervaring en resultaten kunnen bieden.

Dus, als je klaar bent om afscheid te nemen van die ene stijle pluk die je krullenbos verstoort, of wil je een tijdelijke omvorming van je stijle haar, maak dan een afspraak of bel onze salon voor meer informatie.

ons telefoons is: 06-51159365 of mail naar info@curlscontrol.com

Tot ziens ✂️