Curls Control salon

Deze krullies gingen jou al voor

Altijd weer fijn om naar de kapper te mogen! Iedereen knipt goed en luistert echt naar je wensen, nemen ook echt de tijd!

Julia Westdijk

Heel blij met het resultaat. Ik kwam met slag en ging met een grote krullenbos naar buiten. Nu 2 dagen later, zit de krul er nog in. Ook de kleur is heel mooi geworden.

Emma Salemink

Fantastisch! Daniëlle snapte precies wat ik bedoelde en met mijn haar is dat nogal een uitdaging ;) perfect geknipt, perfect gekleurd en perfect gestyled.

Lara doldersum

Ik vind het een hele sfeervolle en nette, schone kapsalon. Ik ben erg vriendelijk en deskundig geholpen door Fenna. Ze legde alles goed uit en heeft mijn krullen weer tot leven gewekt!

Barbara Bakker

Ik was in de salon bij mevrouw Danielle, wat een zachte en heel vertrouwen hand die mijn krullen tot leven had gebracht. Ik ben zo blij met m'n krullen en dat ik voor nu goed weet hoe ik het zo goed mogelijk kan verzorgen want dat deed ze ook, stap voor stap alle uitleg geven. Super fijn!

Jackseny Kock

Ze hebben daar magic hands. Ik had niet verwacht dat mijn krullen van 10 jaar geleden terug zouden komen na alle chemische behandelingen.

Tugba 

Ik kom al twee jaar bij verschillende krullenkappers, maar zo blij met mijn haar na de knipbeurt bij jullie was ik nog nooit!

Anke de Haan

Zoals altijd weer goed geknipt, goed verzorgd, goed geföhnd. Mijn krullen zijn prachtig! Daniëlle denkt mee en geeft goed advies.

Ytsje Tilma

Meer dan tevreden. Kom hier zeker terug. Alles werd goed uitgelegd en ze zijn uitermate vriendelijk.

Samira van Erp

Ik ga nooit meer naar een andere kapper! Door de expertise van deze kapper zitten mijn krullen altijd goed, terwijl ik dacht niet eens echt krullen te hebben. De verzorging die de verkopen is ook echt top, leuke meiden en zeer professioneel.

Lotte van den Berg