Expertise in krulhaar

Deskundig advies
Gespecialiseerd in krullend haar
Duurzame producten

Bij Curls & More in Velp staat expertise in krulhaar centraal. Met onze expertise in krulhaar zorgen we ervoor dat elke krul de aandacht krijgt die het verdient. Wij begrijpen de unieke eigenschappen van elk krultype en welke gespecialiseerde technieken we moeten toepassen om jouw krullen optimaal uit te laten komen.

Wil je je krullen laten bloeien vertrouw dan op onze experts?

AFSPRAAK

Met onze expertise in krulhaar voorzien we jou van een prachtige coupe

Het is belangrijk om een kapper met expertise in krulhaar te kiezen omdat krullend haar een volledig andere aanpak vereist dan steil haar. Een haarstylist voor krullen met diepgaande expertise in krulhaar weet precies hoe jouw krullen geknipt en behandeld moeten worden om ze op hun best te laten uitkomen. Daarnaast biedt onze salon een professionele krulbehandelingen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en schoonheid van jouw krullen te verbeteren en te behouden. Wij verzorgen daarnaast opleidingen voor hairstylisten van kullensalons door heel het land. Bekijk onze verkooppunten om te zijn aan welke krullensalon jij met een gerust hart je haren kan laten doen.

Plan nu een afspraak in

Ben je klaar om je krullen de verzorging te geven die ze verdienen? Maak dan een afspraak bij onze krullensalon, waar onze experts in krulhaar voor jou klaarstaan. Ervaar zelf hoe onze expertise in krulhaar jouw krullen kan transformeren tot een prachtige, natuurlijke look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Kom langs en laat je verrassen door de magie van professionele krulverzorging!

Klantbeoordelingen