Haarstylist voor krullen

Deskundig advies
Gespecialiseerd in krullend haar
Duurzame producten

Wanneer je op zoek bent naar een haarstylist voor krullen, is het belangrijk iemand te kiezen die gespecialiseerd is in jouw unieke haartype. Bij Curls & More in Velp zijn we gespecialiseerd in het knippen, kleuren en stylen van krullen. We zij als haarstylist uitgerust met de kennis en vaardigheden om jouw krullen optimaal te behandelen. Een goede haarstylist voor krullen begrijpt de specifieke uitdagingen en kansen van krullend haar en kan je helpen het beste uit je natuurlijke krullen te halen.

Plan een afspraak met ons in

AFSPRAAK

Kies voor een gespecialiseerde haarstylist voor krullen

De keuze voor een gespecialiseerde haarstylist voor krullen is belangrijk voor de gezondheid en uitstraling van jouw krullen. Als haarstylist bieden specifieke haarverzorging voor krullen, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Onze kapsters hebben expertise in krulhaar en beschikken over de beste snijtechnieken en haarverzorgingsproducten. Door te kiezen voor een haarstylist die gespecialiseerd is in krullen, verzeker je jezelf van een kapsel dat niet alleen mooi, maar ook gezond is.

Waarom CC1 krulknipsalon

Boek nu een afspraak

We nodigen je van harte uit om langs te komen bij onze krullensalon, waar onze haarstylist klaarstaat om jouw krullen te transformeren. Samen werken we aan een kapsel dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je krullen laat stralen. Met onze expertise in het knippen van krullen en onze producten creëren we dé perfecte krul voor jou. Bekijk onze foto's en video's voor meer informatie.

Klantbeoordelingen