Krulknippen

Deskundig advies
Gespecialiseerd in krullend haar
Duurzame producten

Bij Curls & More in Velp is krulknippen onze specialiteit. Krulknippen is een unieke kniptechniek die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar. Het doel hiervan is om de natuurlijke vorm van de krul te benadrukken en te verbeteren. Door deze kniptechniek krijgt elk type krul de aandacht die het verdient, wat resulteert in een kapsel dat niet alleen mooi valt, maar ook makkelijker te onderhouden is.

Maak een afspraak voor krullen knippen

AFSPRAAK

We zijn gespecialiseerd in krulknippen

Waarom zou je kiezen voor een kapper die gespecialiseerd is in krulknippen? Krullend haar heeft een compleet andere benadering nodig dan steil haar. Een haarstylist voor krullen die gespecialiseerd is in het knippen van krullen, begrijpt de unieke eigenschappen en behoeften van krullen. Daarnaast is de ook slim om de juiste krullenproducten te gebruiken, voor de optimale verzorging van jouw haar. Onze producten helpen om de krul te definiëren en te ondersteunen na het knippen. Bij krulknippen wordt er gekeken naar de veerkracht en het patroon van de krul, waardoor elk kapsel uniek en persoonlijk wordt.

Waarom CC1 krulknipsalon

Kom langs voor een afspraak

Wil je zelf ervaren hoe krulknippen jouw krullen kan transformeren? Maak dan nu een afspraak bij onze krullenkapsalon. Wij halen het beste uit jouw krullen. Kom langs en laat ons je helpen om jouw krullen op hun mooist te laten zijn. Met krulknippen zorgen wij ervoor dat jouw krullen perfect vallen en makkelijk te stylen zijn! Plan nu een afspraak in.

Klantbeoordelingen