Krulhaar knippen en kleuren

Deskundig advies
Gespecialiseerd in krullend haar
Duurzame producten

Bij Curls & More in Velp begrijpen we de kunst van krulhaar knippen en kleuren als geen ander. Krulhaar knippen en kleuren vereist een speciale aanpak, omdat krullend haar anders reageert op zowel knippen als kleuren dan steil haar. Het is belangrijk dat de technieken voor krulhaar worden afgestemd op de unieke structuur en eigenschappen van jouw krullen.

Wilt u krullend haar knippen en kleuren?

AFSPRAAK

De expertise van krulhaar knippen en kleuren

Het laten knippen en kleuren van je krulhaar door een gespecialiseerde krullenkapper is een aanrader. Een haarstylist voor krullen heeft de kennis en ervaring om krulhaar zodanig te knippen dat de natuurlijke valling en veerkracht van de krullen behouden blijven. Daarnaast is het bij krulhaar belangrijk om rekening te houden met de porositeit en textuur van het haar, om zo het beste kleurresultaat te bereiken. Krulknippen is een gespecialiseerde techniek die de schoonheid van krullend haar naar voren brengt en het kleurproces complementair maakt. Daarnaast leveren we haarverzorgingsproducten, speciaal voor krullend haar.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Ben je toe aan een frisse, nieuwe look voor je krullen? Maak dan nu een afspraak bij onze krullensalon voor het knippen en kleuren van jouw krulhaar. Wij zorgen ervoor dat jouw krullen de behandeling krijgen die ze verdienen, met technieken die speciaal zijn ontwikkeld voor krullend haar. Plan nu eenvoudig een afspraak in.

Klantbeoordelingen